+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji

Wild Drina

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

Wild Drina Virtual Challenge

Experience the Virtual beauty of Drina

Prijava

Wild Drina Virtual Challenge

Experience the Virtual beauty of Drina

 

Opusti se i kreni sa nama u novi trkački izazov!
Osvoji divlju Drinu, upoznaj njene čari dok trčiš svojom omiljenom rutom i istovremeno pomozi izgradnju škola u Srbiji!

Trajanje izazova: tri meseca
Distanca: 340 km
Lokacija: Strava aplikacija

CENA TRKE : 1790 din 

Naš cilj je pre svega da tvoje trčanje učinimo zanimljivim  ali i da te dodatno motivišemo da treniraš i ostvariš svoje trkačke izazove i ciljeve.  Takođe, želimo da te bliže upoznamo sa Drinom i njenim lepotama koje ćeš sresti na stazi, zato ćeš posle određene distance dobiti mnoge informacije i zanimljivosti o lokacijama pored kojih si protrčao/la.

Svi koji uspešno završe ovaj izazov dobiće na kućnu adresu naš startni paket.

Startni paket obuhvata:

  • BIB
  • medalju
  • vaučer u iznosu od 10 € za Run Away putovanja
  • interaktivno vođenje rutom (nakon određene distance, dobićeš na mail PDF sa informacijama i  zanimljivostima o atrakcijama koje si sreo/la na ruti)
  • sertifikat  o uspešno završenoj trci. Da se ne zaboravi!
  • Run Away bedž

Pre nego što kreneš sa svojim izazovom, dajemo ti nekoliko osnovnih informacija o stazi i želimo da te upozorimo na opasne lepote ne koje ćeš naići.

Njena bistra voda nastaje spajanjem Tare i Pive kod Šćepan Polja u Crnoj Gori, a tok je poznat po bogatom biljnom i životinjskom svetu. Zapaženu ulogu ima i u istoriji, gde je bila poprište sukoba u borbi za odbranu slobode i večita granica. Divlja i pitoma, brza i spora, neukrotiva i poslušna, krivudava i ravna – Drina.

Gde je Drina najlepša otrićeš dok trčiš sa nama  Wild Drina 340k Virtual Challange. Opusti si i kreni u novu trkačku avanturu koja te vodi do najlepših predela naše zamlje, kao što je jezero Zaovine, Mitrovac na Tari, Šarganska osmica, Drvengrad i  mnoge druge zanimljive lokacije, a sigurno ćete naići i na neke od fascinantnih životinja po kojima je tok Drine poznat. Ne zaboravi da pozdraviš Surog orla i pobegneš od Mrkog medveda.

Sve što treba da uradiš jeste da se:
1. prijaviš se na formularu dole
2. izvršiš uplatu
3. pošalješ zahtev za ulazak u naš klub na Stravi – https://www.strava.com/clubs/RunAwayVirtualWildDrina
4. trčiš i uživaš na svojoj omiljenoj trasi
5. redovno ubacuješ svoje treninge na Stravu kako bismo pratili tvoj napredak ka cilju
6. istrčiš 340km za tri meseca i čekaš svoju nagradu

Sve o humanitarnoj akciji:

U želji da podržimo sve lepe stvari, pomognemo našim najmlađim drugarima i ujedno pokrenemo neke od vas da se bave sportskim aktivnostima i učine svakog dana nešto dobro za sebe ali i druge, rešili smo da zajedno sa vama podržimo Raymond Nicolet Trust u njihovim humanitarnim aktivnostima i pomognemo izgradnju škola u Srbiji.
Vreme je da se svi zajedno pokrenemo, rastrčimo i pomognemo našim mališanima da lakše ostvare sve svoje velike snove.

Sve što treba da uradš jeste da doplatiš 120 dinara na osnovnu cenu svog izazova, a Run Away će podržati svaku donaciju i donirati još jedan evro od svake prijave za humanitarnu pomoć. Uplata za Raymond Nicolet Trust se vrši zajedno sa uplatom izazova po intrukcijma koje ćeš dobiti na svoj mail nakon prijave.

Ako imaš bilo kakva pitanja, stojimo ti na raspolaganju… ako ne, popuni prijavu i vidimo se na startu Wild Drina 340k Virtual Challenge.

Forma za prijavu

Detalji

Početak:
1 januara @ 00:00
Kraj:
31 decembra @ 00:00
Događaj Category:

Mesto

Drina