+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.

Tribalion Race

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00Sekundi

Tribalion Race

Možeš li savladati sve prepreke?

PRIJAVI SE

TRIBALION RACE

Možeš li savladati sve prepreke?

 

Lokacija: Tara, Srbija
Datum trke: 19.05.2018.

 

CENA ARANŽMANA

5 000 din – sa učešćem na Challenge Race (18,5 km)
5 000 din – sa učešćem na Green Race (9 km)
1 500 din – samo prevoz

Instrukcije za plaćanje dobićete na mail nakon popunjene prijave. Prijava se smatra kompletnom tek nakon izvršene uplate.

O TARI

Za Taru mnogi tvrde da je najlepša planina u zapadnom delu Srbije. Zahvaljujući očaravajućoj prirodi, raci Drini i jezerima Perućac i Zaovine veoma je popularna kod svih koji uživaju odmoru van grada. Ipak Tara uspeva da odoli urbanizaciji kojoj su podlegle neke druge planine u Srbiji, što je čini još atraktivnijom. Od 1981. godine proglašena je i nacionalni parkom,a veruje se da se upravo na njenim severnim obroncima završavalo Panonsko more. Nisu samo prirodne lepote ono što izdvajaju ovu planinu, već i veoma bogati životinjski svet koji je naseljava. Ona je dom za 53 vrste sisara, i 135 vrsta ptica od kojih se neke smatraju veoma ugroženim, tako da je ovo jedno od retkih mesta u svetu gde se još mogu naći.

 

O TRCI

Ovo je prvi put da se organizuje Tribalion Race u Srbiji, što znači da ćemo prisustvovati pisanju istorije. Pravi se po uzoru na svetske trke sličnog karaktera koje okupljaju veliki broj sportista željnih avanture i dobre zabave. Pored kondicije za ovu trku je potrebna i snaga jer će vas na stazi očekivati brojne prepreke koje će testirati vašu pripremljenost. Upravo je to poslužilo organizatorima kao ideja da ovo bude trka koja će pokazati koji su sportisti najbolje pripremljeni. Prilikom prijave možete odabrati koji je vaš sport (trčanje, crossfit ili teretana), a svaki takmičar koji zavši trku doneće određeni broj bodova za svoj sport.

Challenge Race

Ovo je trka za koju će se opredeliti najspremniji i oni koji su voljni da testiraju svoje sposobnosti. 18,5 kilometara duga staza, sa približno 900 metara vertikalnog uspona i 30 izazovnih prepreka biće krupan zalogaj za svakoga. Organizatori najavljuju da će ovo biti najzahtevnija trka u zemlji, tako da će to biti idealna prilika da pokažete sebi i drugima šta možete! Neke od prepreka koje će vas čekati na stazi su visoki zidovi, penjanje uz konopac, gađanje mete kladivom i vodene prepreke u kanjonu.

Green Race

Za one koji vole izazove, ali im je uživanje i druženje ipak važnije od testiranja sopstvenih mogućnosti, organizuje se i ova trka, ukupne dužine od 9 kilometara i sa nešto lakšim preprekama. Na trasi možete očekivati prepreke sa gumama, balansiranje na gredi, gađanje u metu, provlačenje ispod žice i slično. Ukoliko smatrate da je neka prepreka ipak preveliki izazov možete odraditi i zamensku vežbu.

Dečija Trka

Nije fer da se samo odrasli zabavljaju! Ovo je idealna prilika da cela porodica uživa u prirodi i sportu. Zato se organizuje i trka za decu koja je prilagođena njihovom uzrastu i garantuje odličan provod za mališane.

 

Ukoliko želite da saznate više detalja o trci možete pogledati njihov sajt.

 

 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan (subota 19.05.2018.)
  05:00 – polazak iz Beograda
  10:00 – očekivani dolazak na Taru
  11:00 – start trke
  19:00 – polazak za Beograd
  23:00 – očekivani dolazak u Beograd

PRIJAVA

 

Detalji

Datum:
19/05/2018
Vreme:
05:00 - 23:00
Događaj Category:
Web sajt
http://tribalion.rs/

Mesto

Tara, Srbija