+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji

Serbian Fortresses

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00Sekundi

Serbian Fortresses Virtual Challenge

A Virtual Race through the history

Prijava

Serbian Fortresses Virtual Challenge

A Virtual Race through the history

 

Opusti se i kreni sa nama u novi virtuelni izazov!
Učini svoje trčanje zanimljivim i istovremeno pomozi izgradnju škola u Srbiji!

Trajanje izazova: tri meseca od trenutka starta prvog kilometra
Distanca: 160 km
Lokacija: Strava aplikacija

CENA TRKE :  1790 din 

3 evra od svake uplate doniraće se fondaciji Raymond Nicolet Trust za pomoć školama u Srbiji.

Serbian Fortresses je naš novi humanitarni trkački izazov u kojem  tvoji koraci i pređeni kilometri vrede mnogo više. Naš cilj je pre svega da tvoje trčanje učinimo zanimljivim  ali i da te dodatno motivišemo da treniraš i ostvariš svoje trkačke izazove i ciljeve i ujedno zajedno pomognemo izgradnju škola u Srbiji i omogućimo mališanima i nekim budućim trkačima da lakše ostvare sve svoje velike snove i pružimo im mogućnost boljih uslova za učenje.

Takođe, želimo da te bliže upoznamo sa našom istorijom i nekim od naših najlepših tvrđava na obali  Dunava  zato ćeš posle određene distance dobiti mnoge informacije i zanimljivosti o lokacijama pored kojih si protrčao/la.

Svi koji uspešno završe ovaj izazov dobiće na kućnu adresu naš startni paket. od svake uplate doniraće se fondaciji za pomoć školama u Srbiji.

Startni paket obuhvata:

 • BIB
 • medalju
 • vaučer u iznosu od 10 € za Run Away putovanja
 • interaktivno vođenje rutom (nakon određene distance, dobićeš na mail PDF sa informacijama i  zanimljivostima o atrakcijama koje si sreo/la na ruti)
 • sertifikat (sa opisanom rutom i potvrdom o uspešno završenoj trci. Da se ne zaboravi!)
 • Run Away bedž
 • plan treninga (video materijal koji je trenutno u pripremi i koji će najviše biti potreban početnicima)

Pre nego što kreneš sa svojim izazovom, dajemo ti nekoliko osnovnih informacija o stazi i želimo da te upozorimo na opasne lepote ne koje ćeš naići.

Njihovi moćni bedemi najsnažnije su se borili protiv najvećih svetskih sila. Vekovima prkose vremenu i ponosno ističu svoju lepotu i istoriju.

Tvoj izazov počinje od Kalemegdana, preko Smedereva, Viminacijuma, Rama i dalje do Golupca. Pretrčani kilometri vodiće te od jedne do druge tvrđave na Dunavu, vratiće te u različita vremenska razdoblja i vladavine tri moćna carstva. Budi na mestu nastanka mnogih legendi i saznaj mnoge zanimljive podatke o atrakcijama koje ćeš sresti na ruti.
Trčeći ovom rutom bićeš na mestu gde je Dunav na celom svom toku najdublji, najuži i gde je njegov osmeh najveći a imaćeš i priliku da otkriješ gde se krije zakopano blago proklete Jerine.

Sve o humanitarnoj akciji:

U želji da podržimo sve lepe stvari, pomognemo našim najmlađim drugarima i ujedno pokrenemo neke od vas da se bave sportskim aktivnostima i učine svakog dana nešto dobro za sebe ali i druge, rešili smo da zajedno sa vama podržimo Raymond Nicolet Trust u njihovim humanitarnim aktivnostima.
Kako akcija funkcioniše?
Run Away će od svakog svog učesnika  Serbian Fortresses izazova uplatiti 3 evra u fond, a svaka uplata će biti duplirana iz fonda Evropske unije. Što znači da naši trkači svojim učešćem doniraju 6 evra za izgradnju škola u Sombora i Pančevu.
Vreme je da se svi zajedno pokrenemo, rastrčimo i zabavimo!

Sve što treba da uradiš jeste da se:
1. prijaviš se na formularu dole
2. uplatiš 1790 dinara
3. pošalješ zahtev za ulazak u naš klub na Stravi – link
4. trčiš i uživaš na svojoj omiljenoj trasi
5. redovno ubacuješ svoje treninge na Stravu kako bismo pratili tvoj napredak ka cilju
6. istrčiš 160km za tri meseca i čekaš svoju nagradu

Ako imaš bilo kakva pitanja, stojimo ti na raspolaganju… ako ne, popuni prijavu i vidimo se na startu Serbian Fortresses Virtual Challenge.

 

Forma za prijavu
 

Detalji

Početak:
1 januara @ 00:00
Kraj:
31 decembra @ 00:00
Događaj Category:

Mesto

Dunav