+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji
Pariz polumaraton

Pariz polumaraton 2023

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00Sekundi

Pariz polumaraton

Harmonie Mutuelle Semi de Paris

Prijava

Pariz polumaraton

Harmonie Mutuelle Semi de Paris

 

Lokacija: Pariz, Francuska
Datum polaska: 02.03.2023.
Datum trke: 05.03.2023.
Datum povratka: 06.03.2023.

Trenutna cena aranžmana:

489 € – turistički
555 € – sa startninom za Pariz polumaraton

Aranžman obuhvata:

 • avionski prevoz iz Beograda sa ručnim prtljagom
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu ibis Styles Paris Gare de l’Est Chateau Landon***  
 • startninu za Pariz polumaraton (opciono)
 • troškove organizacije
 • vođenje puta (ukoliko bude više od 15 putnika)

Opcione doplate 

 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom – 35  
 • prtljag u avionu do 20 kg – 50  

 Važne napomene

 • ovo putovanje organizuje agencija Top Travel Centar (Licenca:OTP 111/2021 A), pa vas molimo da se upoznate sa njihovim pravilima putovanja na njihovom sajtu.
 • plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke, prema instrukcijama koje ćete dobiti  na mail nakon popunjavanja prijave za putovanje.
 • celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva rata mora iznositi najmanje 25.000 dinara, a ostatak novca se mora uplatiti najkasnije do 02.02.2023.
 • prijava se smatra kompletnom tek nakon prve uplate i do tada je cena podložna izmeni.
 • ukoliko ne znate unapred sa kim želite da budete u sobi mi ćemo vas smestiti sa osobom za koju smatramo da bi to bilo najprikladnije, uzimajući u obzir pol, godine, grad i klub, ali moramo napomenuti da to može biti i osoba suprotnog pola ukoliko nema drugog rešenja.
 • održavanje trke i samog putovanja zavise od Covid 19 situacije i primenjivaće se odluke i uslovi koje donesu nadležni organi za svaki element ovog putovanja.
 • putovanje ne obuhvata putno niti sportsko osiguranje. Svim putnicima preporučujemo da samostalno u nekoj od osiguravajućih kuća obezbede sebi osiguranje.
 • molimo vas da se pre putovanja upoznate sa posebnim Covid uslovima na ovom sajtu.

O Parizu

Pariz, grad svetlosti, evropska prestonica romantike gde i najjači muskarci padnu na kolena, a neki od njih su odavde krenuli u osvajanje sveta za svoju Žozefinu.

Francuska prestonica, smeštena je u severnom delu države. Grad na obali Sene, najfotogeničniji je i najharizmatičniji grad Evrope. Centar kulture, visoke mode i prefinjenosti, godišnje poseti oko 30 miliona turista.

Francuzi tvrde da je njihov grad centar sveta, Žak Prever piše o Parizu noću, Rade Jorović peva da je njegovo selo još i lepše, a Dzinović gleda da trguje pariške kapije sa starom kapijom ispred njene avlije. Bilo kako bilo, grad na obali reke Sene, oduvek je bio (i ostao) inspiracija mnogim umetnicima ali i onima koji se tako osećaju.

Ovde se možete naći oči u oči sa Mona Lizom. Ajfelov toranj i da želite da ne vidite, ne može – vidi se sa svake tačke u Parizu! Kroz trijumfalnu kapiju se proći mora, najviše jer će svi da vas gnjave da im pokazete slike toga. Dobro ajde, i arhitektonski je predivna. A šetnja širokim i skupim bulevarima, učiniće da se osećate kao deo svetskog džet seta, što verovatno i jeste tačno.

Svejedno da li volite umetnost, gastronomiju ili noćni provod, ovde ćete uvek naći nešto za sebe. Ako krenete putem francuskih kraljeva, stićićete do Versaja, a ritam kan kana odvešće vas do pozornice čuvenog kabarea Mulin Ruž. Osim toga, slobodno lutajte i izgubite se pariškim ulicama. Otkrićete mnoge ulične umetnike, uživaćete u lokalnim bistoima i osećati se kao da ste u filmu Ameli. Sve je to Pariz!

Ako niste bili u Parizu je kao da niste gledali “Lajanje na zvezde” – sa romantične strane neoprostivo!

 

Harmonie Mutuelle Semi de Paris

Da li ste spremni da u jednom od najlepših gradova sveta oborite svoje trkačke rekorde?
Otvorite svoje rokovnike i obeležite 05.03.2023.  kao datum kada se još jednom morate vratiti na stazu. Datum kada ćete osvojiti Pariz!

Pariz polumaraton je jedna od najvećih, najlepših i najbolje organizovanih trka na kojoj smo učestvovali! Ono što nas očekuje jeste zanimljiva staza koja vodi trkače oko istoka Pariza, duž avenije “Bois de Vince”, mnoštvo bogate okrepe, a organizatori najavljuju i fenomenalne bendove koji će nas zabaviti i trčanje učiniti lakšim. Ovo je zaista trka koja se mora trčati barem jednom u životu, a mnogi naši putnici su je već i ponovili.

Dok trčite Pariz polumaraton, duž staze, divićete se mnogim atrakcijama francuske prestonice kao što su: Rue de Rivoli (jedna od najpoznatijih ulica u Parizu), park Vincennes i njegov dvorac, most Tolbiac i dr.

Najbolju garanciju kvaliteta ovog polumaratona, predstavlja više od 40.000 trkača, koji svake godine dolaze kako bi osvojili grad svetlosti.

Više informacija o samoj trci možete pogledati ovde

Važno je napomenuti da je neophodna lekarska potvrda da biste se prijavili za trku, a formular možete naći ovde  Ukoliko ne znate kako da dođete do lekara koji vam može obezbediti ovakvu potvrdu slobono nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći u tome.

P.S. Distanca je isključivo polumaratonska

Startni paket obuhvata:

 • Startni broj
 • Majicu organizatora
 • Ranac
 • Finišersku medalju
 • Okrepu na stazi i cilju
 • Tačno vreme trke

 

Za bolji utisak, šta vas očekuje na stazi, pogledajte sledeći video.


O smeštaju

Hotel ibis Styles Paris Gare de l’Est Château Landon

Za naše putnike, obezbedili smo smeštaj u hotelu Ibis Styles Paris Gare de l’Est Château Landon iznad čijeg imena stoje tri zvezdice. Smeštaj je rezervisan u dvokrevetnim sobama koje su moderno opremljene, čiste i uredne, a naša usluga obuhvata noćenje sa doručkom.

Ono što posebno izdvaja ovaj hotel je njegova fantastična lokacija. Stanica metroa Pato Landon (Chateau Landon) nalazi se na samo nekoliko koraka od hotela i nudi direktnu vezu do Muzeja Luvr, Opere Garnije i četvrti Mare.Sa Severne železničke stanice polaze vozovi do Aerodroma Šarl de Gol, a stanica je povezana metro linijama sa svim delovima Pariza.

Osim toga, u krugu od 5 kilometra nalaze se poznate znamenitosti koje su vam brzo i lako dostupne kao što su  Pariška opera, čuveni Luvr, Notr Dam, Ajfelova kula i Luksemburški park – sve to morate videti dok ste u poseti francuskoj prestonici.

Više informacija o hotelu, možete naći ovde.

 


Plan i program putovanja

1.dan (02.03.2023.) Beograd-Pariz
 06:45 – poletanje aviona ka Parizu
09:20 – očekivano vreme sletanja u Pariz

Odlazak do hotela, slobodno vreme  i noćenje.

2. dan (03.03.2023.) Pariz
– Slobodan dan za uživanje u gradu, uz odlazak do Expo centra gde trkači preuzimaju startne pakete.
– U toku dana će biti organizovano i fakultativno razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča.

3. dan (04.03.2023.) Pariz
– Slobodan dan za uživanje u gradu, uz organizovano fakultativno razgledanje u pratnji lokalnog vodiča.

4. dan (05.03.2023.) Harmonie Mutuelle Semi de Paris
09:00- start polumaratona
(elita)
09:00- 10:40 – start trke po talasima:

Uveče slavlje u nekom od lokalnih barova i slikanje sa medaljama.

5. dan (06.03.2023.) Pariz – Beograd
Napuštanje smeštaja do 10:00 h. Pre poletanja za Beograd imamo još par sati da uživamo u ovom veličanstvenom gradu, koji ćemo sa nestrpljenjem isčekivati da ga ponovo posetimo.

20:35 – poletanje aviona ka Beogradu
22:55 – očekivano sletanje u Beograd

Napomena: ovo je okvirni plan i program putovanja, a svaka promena biće na vreme zabeležena na sajtu.

 

Forma za prijavu

Detalji

Početak:
2 marta @ 06:30
Kraj:
6 marta @ 22:00
Događaj Category:

Mesto

Pariz
France + Google Map