+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji
Madrid maraton

Madrid maraton 2023

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00Sekundi

Madrid

Rock the streets of Madrid

Prijava

 Zurich RnR Madrid Marathon

Rock the streets of Madrid

Lokacija: Madrid, Španija
Datum polaska: 20.04.2023.
Datum trke: 23.04.2023.
Datum povratka: 24.04.2023.

Cena aranžmana

580 €– turistički
605 €– sa startninom za 10 k
615 €– sa startninom za Madrid polumaraton
645 €– sa startninom za Madrid maraton

Aranžman obuhvata

 • avionski prevoz iz Beograda sa prtljagom do 23 kg
 • 4 noćenja u hotelu Neomagna
 • startninu za trku (opciono)
 • troškove organizacije
 • vođenje puta (ukoliko bude više od 15 putnika)

Opcione doplate

 • putno Covid osiguranje – 9 €
 • sportsko Covid osiguranje – 18 €
 • transfer aerodrom-hotel-aerodrom – 25

 Važne napomene

 • ovo putovanje organizuje agencija Top Travel Centar (Licenca:OTP 111/2021 A), pa vas molimo da se upoznate sa njihovim pravilima putovanja na njihovom sajtu.
 • plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke, prema instrukcijama koje ćete dobiti  na mail nakon popunjavanja prijave za putovanje
 • celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva rata mora iznositi najmanje 20.000 dinara, a ostatak novca se mora uplatiti najkasnije do 20.03.2023.
 • prijava se smatra kompletnom tek nakon prve uplate i do tada je cena podložna izmeni.
 • ukoliko ne znate unapred sa kim želite da budete u sobi mi ćemo Vas smestiti sa osobom za koju smatramo da bi to bilo najprikladnije, uzimajući u obzir pol, godine, grad i klub, ali moramo napomenuti da to može biti i osoba suprotnog pola ukoliko nema drugog rešenja.
 • održavanje trke i samog putovanja zavise od Covid 19 situacije i primenjivaće se odluke i uslovi koje donesu nadležni organi za svaki element ovog putovanja.
 • molimo vas da se pre putovanja upoznate sa posebnim Covid uslovima na ovom sajtu.

O Madridu

Prestonica Španije nalazi se u samom njenom srcu, a zahvaljujući svom geografskom položaju, veći deo godine obasjana je suncem. Nalik na većinu velikih gradova Zapadne Evrope, a opet toliko poseban i drugačiji, Madrid nudi bezbrojne užitke za sve ljubitelje istorije, umetnosti  i arhitekture, kao i za one željne dobrog provoda, hrane i neizostavnog šopinga. Upoznavanje Madrida najbolje je započeti sa nekog od njegovih brojnih prelepih trgova, jer pored istorijskih i kulturnih znamenitosti kojima obiluje svaki od njih, oni pružaju i dobar uvid u autentični duh Madrida i način života madriđana. Jedan od najlepših i najvećih svakako je Pueta del Sol, na kome se nalazi statua medveda i žbuna jagode, koji predstavljaju simbol Madrida i nalaze se i na samom njegovom grbu, a sigurno nećete zaobići ni glavni gradski trg, Plaza Mayor.

Kraljevska palata u Madridu, najveća je vladarska rezidencija u Evropi. I danas je koristi kraljevska porodica, mada samo prilikom državnih ceremonija.

Ako volite umetnost, ne smete propustiti da posetite čuveni muzej Prado, koji čuva jednu od najvrednijih svetskih zbirki kada su u pitanju ne samo španski, već i francuski, italijanski i flamanski slikari, kao i bogatu kolekciju vajarske umetnosti.

Među brojnim drugim znamenitostima preporučujemo da ne propustite šetnju i vožnju po jezeru u parku Retiro, za poštovaoce fudbala nezaobilazan je stadion Real Madrida, Santiago Bernabeu, a ako steljubitelj koride, posetite Plaza de Toros de Las Ventas, čuvenu arenu za borbe sa bikovima.

 

Zurich RnR Madrid maraton

Zurich Rock´n´Roll Madrid maraton ove godine se održava 45. put! Duga tradicija, ali i prethodna iskustva naših putnika, garantuju nezaboravno iskustvo.

Osim maratona, u ponudi su i polumaraton kao i trku na 10 km,  tako da svi zaljubljenici u trčanje mogu bite deo najveće trkačke Rock žurke. Dok trčite uz zvuke gitare i zabavljate se uz ritam Rock muzike uživaćete u neverovatnoj atmosferi ove vrele staze.  Organizatori najavljuju čak 30 bina sa Rock muzikom na stazi, pa će vam to sigurno biti najveći vetar u leđa dok  jurite ka svom cilju i novoj medalji.

Sve distance startuju sa istog mesta, kasnije se im se putanje razdvajaju, ali sve vode kroz sam centar grada, pored brojnih znamenitosti kao što su muzej Prado, palata Sibeles, Puerta de Alcala, stadion Santiago Bernabeu. Cilj je takođe na istom mestu za sve distance, u prelepom parku Retiro. Okrepa se očekuje na svakih 5 kilometara, sadrži vodu, voće, energetska pića i gelove.

Pored duge tradicije, o kvalitetu trke svedoči i činjenica da imaju najvišu moguću ocenu za organizaciju pa je Zurich RnR Madrid maraton jedna od Gold Label trka po standardima IAAF-a.

Trkači i trkačice, spremite se za događaj godine u kojem će dobar zvuk, još bolja atmosfera, hiljade ljudi, bezbroj strasti i mnogo pobeda, preplaviti Madrid. Pridružite nam se na stazi i učinimo zajedno ovu trku jednom od onih o kojoj ćete svima pričati. Madrid to zaslužuje.

Detaljnije informacije o samoj trci možete naći ovde 

Startni paket obuhvata:

 • Startni broj
 • Aktivnu majicu
 • Ranac sa poklonima sponzora
 • Finišersku medalju
 • Okrepu na stazi i cilju
 • Rok koncerte uživo na stazi i cilju

Da steknete bolji utisak šta vas očekuje na trci, pogledaje sledeći video.

 

O smeštaju

Hotel Neomagna***  smešten je u četvrti Salamanca u centru Madrida, u čijem okruženju ćete naći mnoštvo kafića, restorana i prodavnica. Ovaj šarmantni hotel, pozicioniran je na svega 200 m od metro stanice Manuel Becerra, pa gde god da krenete stići ćete  brzo i lako. Osim toga, u krugu od 3 kilometra nalaze se mnoge poznate znamenitosti grada kao što su: Kapija sunca (Puerta de Sol), Glavni trg (Plaza Mayor), Španski toranj…

Osim odlične lokacije koju su gosti na Bookingu ocenili izuzetno visokom ocenom (8,9), hotel nudi i fenomenalne i moderno opremljene sobe u kojima ćete uživati, a recepcija hotela biće vam na usluzi 24 časa.

Hotel  raspolaže dvokrevetnim sobama, a naša ponuda obuhvata noćenje bez doručka.

Više informacija o smeštaju možete naći na njihovom sajtu 

Plan i program putovanja

1. dan (četvrtak 20.04.2023.) Beograd-Madrid
06:25 – poletanje aviona iz Beograda ka Minhenu
08:00 – očekivano vreme sletanja u Minhen
11:50 – poletanje aviona iz Minhena ka Madridu
14:30 – očekivano vreme sletanja u Madrid.

Odlazak u smeštaj i ostavljanje stvari. Ostatak dana slobodan.

2. dan (petak 21.04.2023.) Madrid
Slobodan dan za uživanje u gradu, uz organizovano fakultativno razgledanje u pratnji lokalnog vodiča.

3. dan (subota 22.04.2023.) Madrid
Slobodan dan za uživanje u gradu, uz odlazak do Expo centra gde trkači preuzimaju startne pakete.U toku dana će biti organizovano i fakultativno razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča.

4. dan (nedelja 23.04.2023.) Zurich  RnR Madrid maraton
Zajednički odlazak do startne zone.
08:00 – Start maratona trke na 10 km.
09:00 – Start maratona i polumaratona

Uveče zajednička proslava u nekom od lokalnih barova ili restorana!

5. dan ( ponedeljak 24.04.2023.) Madrid – Beograd
Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom.
15:15 – poletanje aviona iz Madrida ka Minhenu
17:45 – očekivano vreme sletanja u Minhen
21:30 – poletanje aviona iz Minhena ka Beogradu.
23:00 – očekivano vreme sletanja u Beograd.

Napomena: ovo je okvirni plan i program putovanja, satnice letova se mogu promeniti. Svaka promena biće na vreme zabeležena na sajtu.

 

Forma za prijavu

Detalji

Početak:
20 aprila @ 06:00
Kraj:
24 aprila @ 23:00
Događaj Categories:
, ,

Mesto

Madrid, Španija