+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji

Događaj navigacija

English Heritage Virtual Challenge

English Heritage

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

English Heritage Virtual Challenge

Meet the Kingdom

Prijava

English Heritage Virtual Challenge

Meet the Kingdom

Obožavaš trčanje, uživaš u osvajanju medalja i voliš onaj osećaj kad razvališ svoj cilj?
Ili jednostavno želiš da budeš fit?
Run Away virtualni izazovi pretvoriće tvoje trčanje u avanturu i motivisati te da nastaviš da redovno treniraš i osvojiš fenomenalnu medalju za svoj trud!

Trajanje izazova: tri meseca od trenutka starta prvog kilometra.
Distanca: 252 km
Lokacija: Strava aplikacija

CENA IZAZOVA :  1790 din

Osnovne informacije o tvom izazovu

Spremi se za kulturološko upoznavanje Engleske, saznaj mnoge zanimljivosti o engleskom nasleđu i oseti duh ove ostrvske kraljevine.

Staza vodi od Kembridža do Oksforda, a usput ćeš sresti interesantne znamenitosti koje su odigrale značajnu ulogu u istoriji Engleske.
Dobar trkački tempo je ključ ka sigurnom kretanju između čekpointova na stazi i osvajanju medalje ovog izazova. Uživaćeš dok trčiš obalama reka Cam, Avon i Temze koje će sigurno na trenutak usporiti tvoje trčanje jer ćeš možda baš tu želeti da napraviš pauzu.

Pored predivnog pejzaža na tvojoj ruti, bićeš svedok jedinstvenih arhitekturalnih ostvarenja kao što su : Kings College, Cromwell museum Huntingdon, Rushton triangular lodge,Warwick Castle, Chastleton house i dr.

Ako uspešno završiš svoj izazov, na kućnu adresu ti stiže naš startni paket!

Startni paket obuhvata:

  • elektronski startni broj pre početka trke
  • medalju
  • vaučer u iznosu od 10 € za Run Away putovanja
  • interaktivno vođenje rutom (nakon određene distance, dobićeš na mail PDF sa informacijama i zanimljivostima o atrakcijama sa tvoje rute)
  • elektronski sertifikat o uspešno završenoj trci. Da se ne zaboravi
  • Run Away bedž


Ciljevi i benefiti učestvovanja u izazovu

Naučna istraživanja, pokazuju da se u periodu od 2012-2021 najčešće trči za: autobusom (20%), partnerima (28%), karijerom (14%), supružnikom u tržnom centru (7%); potomstvom (21%); kućnim ljubimcima (10%).
Trčimo za svima, a ne nalazimo vreme da trčimo za sebe.

Ako uporedimo samo vreme koje prosečna osoba provede gledajući u društvene mreže (šokantnih 116 minuta dnevno!) sa 20ak minuta koji su potrebni kako biste vašem telu i umu doneli neophodni balans, ustanovićemo da je održavanje fizičke spreme i mentalne higijene ulaganje bez rizika i velikim dividendama.

Vreme je da ustanemo iz fotelja, navučemo patike, trčimo, kidamo, gazimo, zabavimo se – i uvek imamo #nofilterneeded fotke.

Ne juri za idealima, trči za sebe, ne nagomilavaj stres, sakupljaj iskustva i avanture a rezoluciju ekrana zameni bojama i grafikom sveta.

Svejedno je koji je razlog tvog trčanja, benefiti su mnogobrojni:

a) Fizički (regulacija telesne težine, poboljšava se metabolizam, izgradnja/oblikovanje mišića, povećana fizička sprema, ojačavanje kardiovaskularnog sistema, jačanje kostiju… )
b) Mentalni ( oslobođenje od stresa, popravljanje raspoloženja, povećano samopouzdanje, poboljšava se produktivnost/kreativnost… )
c) Društveni (upoznavanje novih ljudi, stvaranje novih uspomena/avantura/iskustva, smaraćete ljude na instagramu svojim slikama sa trčanja, hvalićete se svojim osvojenim medaljama, veća je šansa da pobegneš kada te neko juri…)
d) Humanitarni (pomažeš obrazovanju dece u Srbiji, ….)

Kako izazov funkcioniše:

1. prijaviš se na formularu dole
2. izvršiš uplatu (nakon što se prijaviš, dobićeš instrukcije o uplati na mail )
3. pošalješ zahtev za ulazak u naš klub na Stravi
4. trčiš i uživaš na svojoj omiljenoj trasi
5. redovno ubacuješ svoje treninge na Stravu kako bismo pratili tvoj napredak ka cilju
6. istrčiš 252 km za tri meseca i sačekaš svoju nagradu

Sve o humanitarnoj akciji:

U želji da podržimo sve lepe stvari, pomognemo našim najmlađim drugarima i ujedno pokrenemo neke od vas da se bave sportskim aktivnostima i učine svakog dana nešto dobro za sebe ali i druge, rešili smo da zajedno sa vama podržimo Raymond Nicolet Trust u njihovim humanitarnim aktivnostima i pomognemo izgradnju škola u Srbiji.
Vreme je da se svi zajedno pokrenemo, rastrčimo i pomognemo našim mališanima da lakše ostvare sve svoje velike snove.

Sve što treba da uradš jeste da doplatiš 120 dinara na osnovnu cenu svog izazova, a Run Away će podržati svaku donaciju i donirati još jedan evro od svake prijave za humanitarnu pomoć. Uplata za Raymond Nicolet Trust se vrši zajedno sa uplatom izazova po intrukcijma koje ćeš dobiti na svoj mail nakon prijave.

Ako imaš bilo kakva pitanja, stojimo ti na raspolaganju… ako ne, popuni prijavu i vidimo se na startu English Heritage Virtual Challenge-a. Želimo ti lake i brze noge dok uživaš u ovom izazovu. Navijamo za tebe!

 

Forma za prijavu

Detalji

Početak:
1 januara @ 00:00
Kraj:
31 decembra @ 00:00
Događaj Category:

Mesto

Beograd