+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.

Barselona 2019

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Minuta
 • 00Sekundi

BARCELONA HALF MARATHON

eDreams Mitja Marato de Barcelona je najveći polumaraton koji se održava u ovom gradu. Staza vodi kroz najlepše ulice grada i pored velikog broja znamenitosti.

Prijava

eDreams Mitja Marato de Barcelona

Trči kroz grad iz bajke!

 

Lokacija: Barselona, Španija
Datum trke: 10.02.2019.

Datum polaska: 07.02.2019.
Datum povratka: 11.02.2019.

 

TRENUTNA CENA ARANŽMANA

424 € – turistički
449 € – sa startninom za trku

Napomena: Kada se popune raspoloživa mesta cena aranžmana će biti korigovana za cenu avio karte, smeštaja i startnine u datom trenutku.

ARANŽMAN OBUHVATA

 • avionski prevoz iz Beograda, sa svim taksama
 • 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi hotela Glòries***
 • startninu za trku
 • troškove organizacije

OPCIONE DOPLATE

 • transfer aerodorm – hotel – aerodrom (25 €)
 • putno osiguranje (5 €)
 • sportsko osiguranje (10 €)

 

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu UniCredit banke. Celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva mora iznositi najmanje 10 000 dinara. Detaljne instrukcije za plaćanje dobićete prilikom prijave.

O BARSELONI

Lako je uvideti zašto je Barselona najpopularniji grad u Španiji, iako nije i glavni. Kako se nalazi na moru, a na samom severu zemlje, najbliže brojnim turistima iz Evrope, logično je bilo da se ovaj grad najbrže razvija. Njegovoj popularnosti mnogo je doprineo Gaudi, koji je u ovom gradu ostavio neizbrisiv trag. Brojne zgrade koje su njegovo delo lako je prepoznati po neobičnom izgledu, kao što su Sagrada Familia i park Guell, koji su možda i najpoznatije znamenitosti ovog grada. Kada kažemo da su MOŽDA najpoznatije znamenitost to je zbog toga što ih u Barseloni ima zaista puno. Većina gradova ima jednu stvar koja ih ističe u svetu, dok za Barselonu svako ima svog favorita. Nekima je to Guell, drugima Sagrada Familija, trećima Magična fontana, četvrtima Camp Nou i FC Barcelona… Zbog ovih zdanja mnoga druga, koja bi bila čudo u svakom drugugom gradu na svetu, ostaju gotovo neprimećena. Svaka četvrt priča svoju priču, a svaka zgrada ostavlja utisak na prolaznike. Pored fantastičnih istorijskih zdanja, Barselona se može pohvaliti i modernom arhitekturom koja ovaj grad čini još interesantnijim i dinamičnijim.

 

O TRCI

eDreams Mitja Marato de Barcelona je najveći polumaraton koji se održava u ovom gradu. Staza vodi kroz najlepše ulice grada i pored velikog broja znamenitosti. O kvalitetu same trke svedoči i to što je ovo Gold Label trka po IAAF standardima. Okrepa se očekuje na svakih 5 kilometara, dok će nas lokalni umetnici zabavljati duž cele staze. Sama staza je gotovo potpuno ravna i lagana, tako da su u 2018 mnogi naši putnici ovde postavili lične rekorde, pa isto očekujemo i 2019.

Detaljnije informacije o samoj trci možete naći na njihovom sajtu http://edreamsmitjabarcelona.com/

 

 

O SMEŠTAJU

Hotel Gloria*** za koji smo se ove godine opredelili može se pohvaliti fenomenalnom lokacijom, ali i izuzetnom uslugom. Gosti posebno ističu komfor soba i izuzetno prijatno osoblje, dok se idealna lokacija podrazumeva jer su brojne turističke atrakcije u neposrednoj blizini. Sigurni smo da će naši putnici posebno biti zadovoljni pozicijom hotela jer se nalazi između cilja trke i jedne od najpoznatijih građevina Barselone – Sagrada Familia, tako da su obe na 10-15 minuta laganog hoda. U neposrednoj blizini se nalazi i metro stanica, pa se brzo stiže i do udaljenijih delova grada. U cenu smeštaja je uključen i doručak koji je izuzetno koristan u ovom gradu gde većina lokala počinje sa radom tek od 10 časova.

 

Detaljnije o samom hotelu možete pogledati na njihovom sajtu – http://www.hotelglories.com

 

 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1.dan (četvrtak 07.02.2019.)

05:25 – okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla
07:15 – poletanje aviona ka Frankfurtu
09:20 – planirano sletanje u Frankfurt
13:15 – poletanje aviona ka Barseloni
15:15 – planirano sletanje u Barselonu
Odlazak do hotela i ostavaljnje stvari. Slobodno veče, sa mogućnošću zajedničkog druženja ukoliko bude dovoljno zainteresovanih.

2. dan (petak 08.02.2019.)

10:30 – preuzimanje startnih paketa u Expo centru.
Ostatak dana slobodan za razgledanje grada, a biće organizovan i fakultativni obilazak grada u pratnji lokalog vodiča

 

3. dan (subota 09.02.2019.)

Sloboda dan za uživanje u gradu.
Biće organizovana fakultativna pešačka tura sa lokalnim vodičem i predložićemo mesto za zajedičku večeru.

4. dan (nedelja 10.02.2019.)
DAN TRKE

07:30 – polazak iz hotela do startne zone, ostavljanje stvari i lagano zagrevanje pred trku (s obzirom na blizinu hotela možete se opredeliti i da ne ostavljate stvari u garderobi, tako da se može krenuti nešto kasnije, direktno na trku)
08:45 – start trke
11:30 – zatvaranje trke (vremensko ograničenje je 2 sata i 45 minuta)
Ostatak dana slobodan za uživanje u gradu i slavlje posle uspešno završene trke.
Uveče zajedničko slavlje uz mogućost odlaska na flamenko veče koje je u 2018. ostavilo veoma pozitivan utisak na sve putike.

5. dan (ponedeljak 11.02.2019.)

10:00 – napuštanje soba i ostavljanje stvari na recepciji
Slobodan dan do polaska ka aerodromu.
16:00 – polazak od hotela ka aerodromu
18:55 – poletanje aviona ka Frankfurtu
21:05 – očekivano sletanje u Frankfurt
22:00 – poletanje ka Beogradu
23:50 – očekivano sletanje u Beograd

Minimu za realizaciju putovanja po ovim uslovima je 10 putnika. Ukoliko bude 15 i više putnika na ovo putovanje poći će neko iz naše ekipe, sa pripremljenim svim predlozima za obilaske i razgedanje grada. Ukoliko bude između 10 i 15 putnika svi putnici će dobiti detaljno instrukcije i predloge za obilaske, tako da će moći sami da se snađu bez ikakvih problema. Iskreno verujemo da će se vrlo brzo dostići neophodni minimumi, ali smo dužni da vas o njima odmah obavestimo.

 

Forma za prijavu: 

Detalji

Početak:
7 februara @ 06:30
Kraj:
11 februara @ 23:00
Događaj Category:

Mesto

Barselona