+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs

RUN THE WORLD

 

Run Away je nastao inicijativom trkača da se ovaj sport promoviše kroz putovanja, druženje i zabavu. Naša je ideja da se odmor i trčanje više ne moraju odvajati, već da se mogu savršeno dopunjavati. Zato su sve naše ture koncipirate tako da se obilaze atraktivne lokacije na kojima bi se provelo dovoljno vremena da se u njima uživa, a za to vreme se i okiti medaljom.

Ovo smo izneli ljudima iz turitičke agencije Top Travel Centar, koji su nas maksimalno podržali i sa nama se upustili u formiranje aranžamana prilagođenih trkačima. Spoj našeg trkačkog i njihovog iskustva u turizmu rezurtirali su visokokvalitetnim putovanjima, po pristupačnim cenama, koje maratonci obožavaju. Kao što su se naši putnici već uverili, nama nije cilj da samo uzmete medalju i odete kući da se hvalite novim uspehom. Nama je cilj da svako putovanje bude doživljaj koji ćete pamtiti, gde ćete uživati u svakom trenutku i osećati se kao pobednik, čak i ako niste oborili lični rekord. Sama trka predstvalja samo šlag na torti, a medalja divnu uspomenu. Zato svako putovanje traje po nekoliko dana, smeštaj je visokog kvaliteta, a lokacije su one koje biste svakako i sami voleli da posetite.

Naša filozofija i stil su vrlo brzo privukli ljude kojima je trčanje više od sporta, već je to stil života. To su ljudi puni duha, koji vole sebe, ali i svet koji ih okružuje, uvek spremni za nove avanture i poznanstva. Kroz ova putovanja upoznaćete puno fantastičnih osoba iz celog sveta i steći divna prijateljstva. Od početka smo se vodili time da svako ko pođe na jedno naše putovanje obavezno nam se pridruži i na nekom narednom, a sa sobom povede barem još jednu osobu. Sada sa ponosom možemo da kažemo da se to i ostvaruje, jer na svakom putovanju vidimo mnogo poznatih lica, spremnih na nove avanture.

Iako su putovanja ono po čemu smo najpoznatiji, Run Away tim radi mnogo više od toga, a sve u cilju popularizacije trčanja i njegovih pravih vrednosti. Stalno radimo na pronalaženju načina kako da trkači još više uživaju u svom hobiju i ističemo one strane trčanja koje se ne vide na štoperici. Svesni smo da su druženje, putovanja, zaljubljivanja i odličan provod neraskidivo povezani sa modernim shvatanjem ovog sporta. Želja nam je da se svi trkači osećaju kao članovi jedne velike porodice, gde nema diskriminacije ni po kojem osnovu. Na stazi smo svi jednaki i ista pravila važe za sve, bez obzira na pol, godine, boju kože, versku ili nacionalnu pripadnost. Bez obzira da li pretendujete na pobedničko postolje, ili vam je cilj da završite trku u okviru vremenskog ograničenja, sa nama ćete se osećati podjednako vredno. Ljude ne treba ceniti na osnovu njihovih fizičkih sposobnosti, već po tome kakve su osobe. Zato stalno ističemo najbolje primere humanosti u trkačkom svetu i trudimo se da ih nagradimo, koliko je u našoj moći. Organizatorima trka svojim savetima pomažemo da kvalitet njihovih događaja podignu na još viši nivo i sa njima su u konstantnom kontaktu.

 

Važno je da znate da je Run Away neprofitna organizacija. Sav novac koji se uplati na naš račun ide organizatorima putovanja, ili kao podrška onima koji svojim delima pozitivno utiču na trčanje u Srbiji. Ukoliko mislite da na bilo koji način možete da nam pomognete u našem cilju, ili želite da finansijski podržite naše akcije, molimo da nas kontaktirate putem telefona +381 63 339 890 ili maila office@runawaytravels.rs