+381 60 019 34 94office@runawaytravels.rs
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

BARCELONA HALF MARATHON

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

BARCELONA HALF MARATHON

eDreams Mitja Marato de Barcelona je najveći polumaraton koji se održava u ovom gradu. Staza vodi kroz najlepše ulice grada i pored velikog broja znamenitosti.

Prijava

BARCELONA HALF MARATHON

Grad iz bajke!

 

Lokacija: Barselona, Španija
Datum trke: 11.02.2018.

Datum polaska: 09.02.2018.
Datum povratka: 13.02.2018.

CENA ARANŽMANA ZA PRVIH 10 PUTNIKA
374 € – turistički
399 € – sa startninom za trku

TRENUTNA CENA ARANŽMANA
394 € – turistički
419 € – sa startninom za trku

Napomena: Prvih 10 mesta je popunjeno i obezbedili smo novih 7 sedišta na avionu. Trenutna cena će važiti dok se i ona ne popune, a zatim moramo tražiti novo proširenje koje će sigurno i podići cenu aranžmana. Zato nemojte da čekate, već se odmah prijavite i iskoristite priliku da putujete po što povoljnijim uslovima.

 

ARANŽMAN OBUHVATA
* avionski prevoz iz Beograda, sa svim taksama
* 4 noćenja u hotelu SB Icaria Barcelona****
* startninu za trku
* troškove organizacije

 

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu UniCredit banke. Celokupan iznos možete podeliti na više rata, s tim što prva mora iznositi najmanje 15 000 dinara. Detaljne instrukcije za plaćanje dobićete prilikom prijave.

O BARSELONI
Madrid je glavni grad Španije… ali samo formalno. Svima je jasno da je Barselona ubedljivo najpopularniji grad u ovoj zemlji. Lako je uvideti i zašto. Kako se nalazi na moru, a na samom severu zemlje, najbliže brojnim turistima iz Evrope, logično je bilo da se ovaj grad najbrže razvija. Njegovoj popularnosti mnogo je doprineo Gaudi, koji je u ovom gradu ostavio neizbrisiv trag. Brojne zgrade koje su njegovo delo lako je prepoznati po neobičnom izgledu, a vrhunac predstavlja park Guell, koji je možda i najpoznatija znamenitost ovog grada. Kada kažemo da je Guell MOŽDA najpoznatija znamenitost to je zbog toga što ih u Barseloni ima zaista puno. Većina gradova ima jednu stvar koja ih ističe u svetu, dok za Barselonu svako ima svog favorita. Nekima je to upravo Guell, drugima Sagrada Familija, trećima Magična fontana, četvrtima Camp Nou i FC Barcelona… Zbog ovih zdanja mnoga druga, koja bi bila čudo u svakom drugugom gradu na svetu, ostaju gotovo neprimećena. Svaka četvrt priča svoju priču, a svaka zgrada ostavlja utisak na prolaznike. Pored fantastičnih istorijskih zdanja, Barselona se može pohvaliti i modernom arhitekturom koja ovaj grad čini još interesantnijim i dinamičnijim.

 

O TRCI
eDreams Mitja Marato de Barcelona je najveći polumaraton koji se održava u ovom gradu. Staza vodi kroz najlepše ulice grada i pored velikog broja znamenitosti. O kvalitetu same trke svedoči i to što je ovo Silver Label trka po IAAF standardima. Okrepa se očekuje na svakih 5 kilometara, dok će nas lokalni umetnici zabavljati duž cele staze. Kako smo saznali od trkača koji su već učestvovali na ovom događaju u svakom delu grada su autentični izvođači, zanimljivo odeveni, koji pružaju odličnu podršku trkačima.
Detaljnije informacije o samoj trci možete naći na njihovom sajtu http://edreamsmitjabarcelona.com/

 

 

O SMEŠTAJU
Nismo smeli da dozvolimo da utisak ovakvog putovanja pomuti hotel koji je diskutabilnog kvaliteta. Zato smo se opredelili za prelepi SB Icaria****. Hotel koji krase 4 zvezdice mora biti vanserijski, ali ovaj ima i dodatnih predonsti. Za početak to je odlična lokacija, na samo 300 metara od plaže, a u centralnom delu grada, odakle su sve znamenitosti lako dostupne. Ono što je trkačima jako važno je da se hotel nalazi i u blizini starta/cilja trke, tako da se do njega brzo stiže peške. Sobe su moderne, opremljene minibarom, sefom u sobi, televizorom sa satelitskim programom i svim ostalim što se podrazumeva u hotelima visoke kategorije. Naši putnici moći će da koriste i hotelsku teretanu, kao i otvoreni bazen i đakuzi, ukoliko vreme to dozvoli. Sobe su trokrevetne, sa mogućnošću doplate za dvokrevetnu.

 

Detaljnije o samom hotelu možete pogledati na njihovom sajtu http://www.hotelicariabarcelona.com/en/

 

 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1.dan (petak 09.02.2018.)
11:15 – okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla
13:15 – poletanje aviona ka Minhenu
14:45 – planirano sletanjeu Minhen
15:45 – poletanje aviona ka Barseloni
17:50 – planirano sletanje u Barselonu
Odlazak do hotela i ostavaljnje stvari. Slobodno veče, sa mogućnošću zajedničkog druženja ukoliko bude dovoljno zainteresovanih.

2. dan (subota 10.02.2018.)
10:30 – preuzimanje startnih paketa u Expo centru.
Ostatak dana slobodan za razgledanje grada, uz mogućnost zajedničkih obilazaka, ukoliko bude dovoljno zainteresovanih.

Gledanje utakmice Barcelona – Getafe
Imamo sreće da za vreme našeg boravka FC Barcelona igra na domaćem terenu, tako da će ljubitelji fudbala imati priliku da uživo na stadionu Camp Nou gledaju majstorije Mesija i ekipe. Tačno vreme odigravanja utakmice još nije odlučeno, ali će najverovatnije biti u subotu, ili nedelju u večernjim satima, kada se uglavnom odigravaju utamice španske Primere.

3. dan (nedelja 11.02.2018.)
Dan trke
07:30 – polazak iz hotela do startne zone, ostavljanje stvari i lagano zagrevanje pred trku
08:45 – start trke
11:30 – zatvaranje trke (vremensko ograničenje je 2 sata i 45 minuta)
Ostatak dana slobodan za uživanje u gradu i slavlje posle uspešno završene trke.
Uveče zajedničko slavlje!

4. dan (ponedeljak 12.02.2018.)
Slobodan dan

5. dan (utorak 13.02.2018.)
08:30 – napuštanje soba u hotelu i polazak ka aerodromu
11:30 – poletanje aviona ka Minhenu
13:30 – očekivano sletanje u Minhen
14:50 – poletanje aviona ka Beogradu
16:20 – očekivano sletanje u Beograd

Minimu za realizaciju putovanja po ovim uslovima je 10 putnika. Ukoliko bude 15 i više putnika na ovo putovanje poći će neko iz naše ekipe, sa pripremljenim svim predlozima za obilaske i razgedanje grada. Ukoliko bude između 10 i 15 putnika svi putnici će dobiti detaljno instrukcije i predloge za obilaske, tako da će moći sami da se snađu bez ikakvih problema. Iskreno verujemo da će se vrlo brzo dostići neophodni minimumi, ali smo dužni da vas o njima odmah obavestimo.

 

Forma za prijavu: 

Detalji

Početak:
9 februara @ 11:00
Kraj:
13 februara @ 17:00
Događaj Category:
Web sajt
http://edreamsmitjabarcelona.com/

Mesto

Barselona